Få vores nyheder på mail

Angry Birds og den førende legepladsproducent Lappset indgår samarbejde

Pressemeddelelse  •  2011-12-12 13:05 CET

Rovio Entertainment Oy, en af verdens førende udviklere af mobilspil, og Lappset Group Oy, producent af legepladsudstyr, er blevet enige om et verdensomspændende samarbejde om lanceringen af Angry Birds-aktivitetsparker. Under aftalen med Rovio vil Lappset fremstille lege- og aktivitetsudstyr og nøglefærdige aktivitetsparker som er inspireret af Angry Birds-figurerne. Verdens første Angry Birds-aktivitetsparker vil blive opbygget næste år i Rovaniemi og Espoo i Finland. Bystyret i Espoo har underskrevet en hensigtserklæring om fem aktivitetsparker.

“Aktivitetsparkerne passer perfekt sammen med Angry Birds-universet og vores måde at tænke på,” siger Rovios egen Mighty Eagle, CMO Peter Vesterbacka.

"Vi vil udvikle en service som forener den digitale verden og den fysiske verden på en måde der aldrig er set før. Angry Birds' popularitet er ikke begrænset til nogen alder, noget køn eller nogen socialgruppe, og aktivitetsparkerne er designet til at være interessante steder for alle uden undtagelse, i hele verden."

Lappset Group Oys administrerende direktør Juha Laakkonen er glad for at de førende finske eksperter inden for deres fagområde vil skabe noget nyt sammen.

"At arbejde med Angry Birds vil udvide Lappsets muligheder på det voksende asiatiske marked og styrke vores produktprogram til forbedring helbredet og formen hos mennesker i enhver alder. Samtidig vil det understrege Lappsets evne til at være det førende og mest innovative selskab på sit område. At aktivere mennesker i alle aldre er ekstremt vigtigt for samfundet," siger Juha Laakkonen.

"Digitalisering er en megatrend som også giver mulighed for en lang række fysiske aktiviteter."

I alt omfatter det udstyr til Angry Birds-parker som er designet af Lappset, omkring tyve produkter. Programmet omfatter ridedyr på fjedre, gynger, sandkasser og en række klatretårne med rutsjebaner. Kendte figurer fra mobilspillet inkorporeres i legepladsudstyret, og farveskemaet afspejler også Angry Birds' spillemiljø. Et unikt nyt produkt i programmet er et Angry Birds-arkadespil som kan spilles udendørs i parken.

Foruden produktprogrammet har Lappset designet komplette nøglefærdige Angry Birds-aktivitetsparker der kan leveres som en pakkeløsning til udendørs områder i forskellige størrelser. Alt legepladsudstyr som fremstilles af Lappset – inklusive produkterne i Angry Birds-programmet – overholder de gældende europæiske sikkerhedsnormer i henhold til EN 1176.

Produkterne leveres af det danske firma Uno Koncept, der igennem flere år har leveret Lappset legepladser til det Danske marked.

Yderligere oplysninger:

- Peter Vesterbacka, Mighty Eagle, peter@rovio.com, telefon: +358 50 555 2682

- Juha Laakkonen, administrerende direktør, Lappset Group Oy, telefon: +358 40 762 5480, juha.laakkonen@lappset.com eller

- Johan Granholm, salgs- og marketingdirektør, Lappset Group Oy, telefon:+358 40 532 4183, johan.granholm@lappset.com

- Kenneth Lyngsøe, administrerende direktør, UNO Koncept A/S, telefon: +45 21 29 60 71, kl@uno.dk 

Uno Koncept A/S er en danskejet virksomhed, der forhandler legeredskaber, parkudstyr og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter. Virksomheden er etableret i 2004 og har siden starten haft fokus på at tilbyde kunderne enestående valgfrihed, rådgivning og kvalitet. UNO yder en unik service og ser hver opgave som en enkeltstående udfordring, der skal have individuel behandling. UNO er med andre ord udtryk for en filosofi, der i ét og alt går efter enestående løsninger. Derfor er navnet ikke tilfældigt valgt, men er selve essensen af forretningen. UNO blev kåret som gazelle virksomhed i 2010.


Vedhæftede filer

PDF-dokument Word-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar


You haven't completed the steps for your Hosted Newsroom

You haven't entered a correct link to your helper.html file for your Hosted Newsroom. Go to Publish and complete the steps.